Regler og forskrifter om FMLA

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Family and Medical Leave Act, en føderal lov som gjør at ansatte kan ta seg av arbeid for medisinske forhold og spesifikke familieforhold, inkluderer regler og forskrifter for dekket arbeidsgivere. For å følge disse føderale retningslinjene, trenger småbedriftseiere å gjøre seg kjent med de grunnleggende arbeidsoppgavene til en arbeidsgiver som de vedrører FMLA-fordeler.

Størrelse og plassering

Små bedrifter som ansetter 50 eller flere ansatte kan være underlagt FMLA-forskrifter. FMLA-regler angir spesielt at 50 eller flere ansatte må jobbe innen 75 miles fra hverandre for at virksomheten skal være i samsvar med FMLA. For en virksomhet med flere steder spiller avstand en betydelig rolle. Anta for eksempel at en liten bedrift opererer på to steder som er 100 miles fra hverandre. Ett sted har 20 arbeidere; Den andre har 35. Selv om selskapet sysselsetter mer enn 50 arbeidere i det hele tatt, ville FMLA-regelverket ikke definere denne virksomheten som en dekket arbeidsgiver på grunn av avstanden mellom de to stedene.

Arbeidsgiveroppgaver

For bedrifter som er underlagt FMLA-retningslinjer, kan arbeidsgivere være pålagt å fullføre papirarbeid for ansattes fordeler og behandle helsepersonell for å bekrefte sertifisering og kreve omarbeiding. Arbeidsgivere er også ansvarlige for at de ansatte får tilbake til jobb etter en FMLA-permisjon.

Arbeidskjemaer

Etter å ha kommet tilbake til arbeid, kan en ansatt være begrenset i antall timer hun kan jobbe i en planlagt periode. Hvis en medisinsk tilstand forhindrer henne i å jobbe overtid timer bedriften krever, kan en kvalifisert medarbeider ta FMLA permisjon for ytterligere timer. Arbeidsgiveren forventes å planlegge overtid uten forstyrrelser mot ansatte som trenger FMLA-permisjon, og kan ikke tvinge en ansatt til å jobbe de utvidede timene dersom hennes medisinske tilstand er dekket.

Arbeidsgiverforespørsler

Under en FMLA permisjon, kan arbeidsgiveren spørre helsetjenesteleverandører om omarbeiding dersom arbeidstakerne har gått av jobb for flere dager enn opprinnelig sertifisert. Hvis en ansatt må ta forlenget permisjon, har arbeidsgiver rett til å kreve omarbeiding med seks måneders mellomrom. Arbeidsgiveren kan også kreve at arbeidstakeren bruker opptjent, betalt ferie, som syke dager og ferie, mens han er ute av arbeid.

ideelle organisasjoner

Nonprofit organisasjoner, inkludert de som har en religiøs tilknytning, kan bli pålagt å overholde FMLA retningslinjer hvis de engasjerer seg i aktivitet som påvirker handel, ifølge US Department of Labor Employee Standards Administration. Tidligere rettsavgjørelser har uttalt at religiøse organisasjoner med mer enn 15 ansatte sannsynligvis vil påvirke handel i noen form. Dermed skal de som har 50 eller flere arbeidere for FMLA-formål generelt følge FMLA-regelverket. Unntak er kun gitt til organisasjoner gjennom domstolene.