Fotgjenger Gangvei Sikkerhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Gangstier med fotgjenger er utpekte områder i lager og fabrikker beregnet for de til fots. De kan føre til bestemte områder, brannutganger eller lagringssoner. Hensikten med fotgjengerbaner er sikkerhet for å hindre at folk går fra dem i gaffeltrucker og andre kjøretøyer og for å redusere forekomsten og muligheten for ulykker på arbeidsplassen. Gangveisikkerhet på fotgjenger er noe som arbeidsgivere og de som jobber med, legger stor vekt på.

merking

Merk fotgjengerstierne godt, og bruk farger kjent fra motorveiene, som vises godt under alle lysforhold. Mal kantene på gågatene i lyse gule, slik at de som bruker dem, vet å holde seg innenfor disse linjene, og de utenfor vet ikke om å gå over. Merk avgangssoner, spesielt brannutganger, med røde områder på gulvet. Gjør gangveier kontinuerlig, fører fra den ene til den andre, samtidig som man forlater kjøretøyer til å manøvrere; Dette vil sikre at fotgjengere aldri må krysse en kjøretur for å nå målet.

overflater

Forsikre deg om at alle gangveier er godt opplyst til enhver tid, og at overflatene er helt flate, uten sprekker i gulvet at noen ved et uhell kan gå over. Ryd bort eventuell rusk eller søppel regelmessig, og ryd opp eventuelle utslipp som kan føre til at noen skyver og faller; Dette skal gjøres så snart spillet oppstår, med tegn som indikerer de våte områdene. Hold malingen i god stand og repaint så snart den begynner å falme eller brikke for å holde linjene som avgrenser forskjellige områder veldig tydelige. Fest alle kabler til gulvet sikkert og vekk fra gangveier.

rekkverk

Monter rekkverk for å skille gågatene fra kjøretøyområder som støter mot dem; Dette øker sikkerheten for fotgjengere ved å skape en fysisk barriere for å hindre at kjøretøy krypterer på gangveien og reduserer potensialet for ulykker. Sett håndlister på alle trapper og skrånende gangveier for å stoppe folk tripping mens de går og å gi ekstra grep for sikkerhet.

Inspeksjon og opplæring

Inspiser fotgjengerbanene og omgivelsene regelmessig for å sikre at markeringene er klare og at det ikke er noen hindringer; Dette bør gjøres av sikkerhetskontoret som en del av et planlagt sikkerhetsprogram. Tren personalet på vei til å bruke gangveier som en del av deres orientering på arbeidsplassen, og har årlige oppfriskningskurser; Selv om det kan virke som sunn fornuft, kan påminnelser kutte ned på ulykker. Overvåk hvor gaffeltrucker reiser, og vær sikker på at de unngår gangveiene.