Slik starter du en bedrift i Sør-Amerika

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med en befolkning på nesten 380 millioner, og dekker 12 prosent av jordens overflate, er Sør-Amerika det fjerde største kontinentet. Det er 12 nasjoner i Sør-Amerika. Land som Brasil, Venezuela, Peru, Argentina, Chile, Bolivia, Uruguay og Ecuador har blitt stadig mer attraktive for internasjonale investorer. Spansk er det overordnede språket i hele Sør-Amerika, bortsett fra i Brasil der portugisisk er nasjonalt språk. Prosessen for å starte en bedrift i sør-amerikansk er forskjellig avhengig av hvor du skal sette opp bedriften din. Du må undersøke og finne de landsspesifikke prosedyrene i landet du ønsker.

Elementer du trenger

  • Vedtekter

  • Skattegistrering

Bestem hvilken nasjon i Sør-Amerika som skal innlemmes. Landene som er oppført i innledningen, har infrastruktur og lovgivning for å lette forretningsveksten. Du må bli kjent med folket, tollene, innlemmingsprosedyrene og forretningsklimaet i de sydamerikanske nasjonene for å ta en informert beslutning.

Registrer ditt firmanavn. Noen land i Sør-Amerika (som Brasil) krever registrering av firmanavn før innlemmelse. Det er vanligvis et regjeringsorgan som er tildelt registrering av firmanavn. Avgiften knyttet til denne innlevering varierer fra land til land, men er alltid nominelt.

Innlemme din bedrift. De fleste sør-amerikanske nasjoner krever at nye virksomheter registrerer selskapets vedtekter med riktig myndighet. Vedtektene er et dokument som beskriver selskapets beliggenhet, oppdrag, aksjonærer, styremedlemmer og bedriftsstruktur. Det er normalt ledsagende skjemaer som kreves ved virksomhetsregistreringen. Kontakt det utpekte organet med spørsmål om gebyrer og skjemaer som kreves.

Søk om skattemyndighet. Nasjoner i Sør-Amerika krever at nye selskaper registrerer seg for beskatning med den føderale avdelingen for inntekt eller avdeling for beskatning. Denne registreringen er vanligvis gratis.

Møt alle statlige og lokale lisensierings- og registreringskrav. Avhengig av bransjen eller strukturen i virksomheten din, kan det være flere lisensierings- eller registreringskrav som er pålagt av staten eller kommunen. Disse kravene må oppfylles. Ta kontakt med staten og den lokale myndigheten i den sydamerikanske nasjonen for innlemmelse, for å avgjøre om det er noen krav til registrering eller lisens å oppfylle.