Building Depreciation Guide

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fast eiendom er kjernen i dagens økonomiske aktiviteter, ettersom sektoren forblir den finansielle motoren i de fleste utviklede land. Avskrivninger oppfordrer bygningseiere til å engasjere seg i utviklingsaktiviteter og investere betydelige ressurser i langsiktige prosjekter. Bedriftsrevisorer registrerer avskrivningstransaksjoner i henhold til amerikanske aksepterte regnskapsstandarder og retningslinjer for interntjenesteservice.

Identifikasjon

Bygningsavskrivninger er en praksis som gjør det mulig for en fast eiendomseier å tildele eiendommens kostnad over mange år, typisk over bruksperioden. Nyttig liv er hvor lang tid bygningen skal tjene i driftsaktiviteter. Bygninger anses som langsiktige eiendeler fordi de mest sannsynlig vil tjene i operasjonelle aktiviteter i mer enn 12 måneder. US GAAP og IRS retningslinjer gjør det mulig for bedrifter å avskrive bygninger med en lineær metode, som krever samme avskrivningsbeløp hvert år. I motsetning hevder en akselerert avskrivningsmetode høyere kostnader i tidligere år.

Betydning

Avskrivninger er et viktig økonomisk insentiv som gjør det mulig for bygningseiere og eiendomsbedriftsledere å redusere sine skattemessige forpliktelser, ifølge American Institute of Professional Bookkeepers. Uten disse insentiver, kan næringen oppleve et redusert nivå av økonomisk aktivitet.

Boligeiendom

IRS krever at regnskapsførere avskriver boligbygg med en lineær metode over 27,5 år. For eksempel kjøper en investor en bygning i nærheten av et universitet og har tenkt å leie det til utenlandske studenter. Bygningen er verdt $ 27,5 millioner. Som følge av dette er avskrivningsutgiften for det første året lik $ 1 million (27,5 millioner dollar dividert med 27,5). For å registrere utgiften debiterer en bedriftsrevisor avskrivningskostnaden for $ 1 millioner og krediterer den akkumulerte avskrivningskontoen for samme beløp.

Forretningseiendom

I henhold til US GAAP og IRS regler må et selskap avskrive en kommersiell eiendom over 39 år. For eksempel bygger et forsikringsselskap et kontorkompleks i New York City storbyområdet. Anleggskostnader utgjorde 78 millioner dollar. Årlig avskrivningskostnad er lik $ 2 millioner (78 millioner dollar dividert med 39). For å registrere utgiften dekker en bedriftsrevisor avskrivningskostnaden for $ 2 millioner og krediterer den akkumulerte avskrivningskontoen for samme beløp.

betraktninger

Avskrivninger gjør det mulig for bygningseiere å høste to typer fordeler - de betaler ikke avskrivninger, men betaler lavere skatter. Faktisk utbetaler selskaper ikke kontanter i avskrivningsaktivitetene, i motsetning til andre generelle eller fabrikkutgifter, som for eksempel leie, arbeidskostnader, forsikring og kontorrekvisita. Dette fordelen med to fordeler er nøkkelen til langsiktig anskaffelse av anskaffelser, da det oppfordrer bedrifter til å investere betydelige beløp i ekspansjonsprogrammer, som fusjoner og oppkjøp samt anleggsrenoveringer.