Jobb som krever en historie grad

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Historie grader er noen ganger sett på som en sløsing med tid - folk tror ofte jobben valgene av en historie kandidat er begrenset. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Det er faktisk en rekke karrierer som en historieutdannet kan forfølge i en rekke sektorer, der forsknings- og analytiske ferdigheter de har, er svært nyttige og ettertraktede.

Forskningsjobber

Nyutdannede med en historisk grad jobber ofte som forskere. Disse jobbene kan være på en rekke felt, for eksempel i et museum, en historisk organisasjon, en statlig avdeling eller en ikke-for-profit forening. Personer med historie majors bruker sine analytiske ferdigheter til å evaluere og analysere dokumenter eller materielle bevis, samt sjekke og verifisere fakta og andre opplysninger.

Bedrift og handel

Å få en historie grad med en bedrift mindre åpner ulike jobbmuligheter i næringslivet. Karriere inkluderer forskningsanalytiker, markedsføringsansvarlig, salgsrepresentant, forsikringsagent eller bankfører. De organisatoriske, analytiske og evalueringsevner som besittes av kandidater med historiegrader, kommer til nytte når de jobber på disse feltene.

Lov og regnskap

Studenter som har studert historie kan velge å forfølge et yrke i lov eller regnskap. De kan fungere som advokater, juridiske assistenter eller regnskapsførere. Deres solidt fundament i analyse og forskning gjør dem høyverdige kandidater, enda mer spesielt hvis de har en kombinert grad med politisk historie eller vitenskap.

kommunikasjon

Fordi historikere har ofte avanserte muntlige og leseferdigheter, kombinert med deres undersøkende, evaluerende og tenkende evner, kan de ofte finne en karriere i kommunikasjonsbransjen. Dette inkluderer arbeid i reklame, markedsføring, PR, avis eller kringkastingsjournalistikk.

Publisering og kunst

Det høye nivået av leseferdighet, organisatoriske og evalueringsferdigheter som ofte besitter av historikere er svært nyttige i publiserings- og kunstsektoren. Nyutdannede kan få ansettelse som administratorer, skrive rapporter eller koordinere tjenester, eller jobbe som redaksjonell eller markedsføringspersonell.

utdanning

Historik kandidater kan bestemme å fullføre et etterutdanningssertifikat, som gjør at de kan fungere som historielærere på videregående skole, eller de kan lære generelle nasjonale læreplaner til barn på grunnskolenivå. For de som jobber som forskningsassistenter på universitetsnivå, som også gjennomfører forelesningsarbeid, kan de ende opp med en karriere som historieprofessor.